Cautare in site
x inchide
foi de varza murata pentru sarmale la borcan reteta varza murata la borcan in foi reteta

Varză murată la borcan – foi de varză murată pentru sarmale

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 20.10.2019
4.9
(258)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 258

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 comentarii la Varză murată la borcan – foi de varză murată pentru sarmale

  1. Aurelia spune:

    Am pregătit reteta doar ca am pus varza scobita într-o punga pentru fripturi la cuptor ( din celofan special pt asta), cu putina apa și am închis punga leger, sa iasă aburul, dupa care am pus-o la cuptorul cu microunde 4 minute.Frunzele se scot f ușor,și dacă mai este necesar continuăm procedeul pana ce terminam varza.
    Este simplu și rapid.In rest am făcut la fel ca dvs stimată doamnă și va mulțumesc pt rețetele dvs minunate și gustoase.

  2. Aida spune:

    Nu gasesc sare grunjoasa neiodata aici, pot sa folosesc sare marina neiodata?
    Multumesc.

  3. Mirela spune:

    Buna dimineata! Am facut si eu reteta, dar dupa fermentare a iesit saramura din borcan si e mai putina, nu acopera bine toata varza. Se mai poate adauga saramura dupa fermentare ca sa fie acoperita varza?

  4. Mihaela Hacman spune:

    Buna ziua stimata doamna Laura Laurentiu
    Faptul ca stiu ca sunteti timisoreanca ma face sa va caut sfaturile culinare in plus fata de cum as face in mod normal. O verisoara de gradul 1 a locuit la Timisoara un timp indelungat (s-a casatorit acolo) si din copilarie am admirat modul ei de a gati si a face prajituri. Eu sunt o sotie de moda veche, adica fac totul in casa nu prea cumpar semipreparate sau preparate doar de consumat. Scuze pentro introducerea cam lunga, la o intrebare . Puteti sa-mi precizati si mie care este capacitatea borcanelor in care ati pus foi de varza pentru sarmale? E cumva 900 ml sau mai mare?
    Va multumesc anticipat pentru amabilitate si pentru faptul ca impartasiti cu noi secretele dvs culinare.

  5. Alina Ichim spune:

    Buna ziua! Cam in cat timp este varza buna pentru sarmale ? Mulțumesc. Mă gândeam să pun niste varza la murat și cred că e cam târziu că până de Crăciun să fie buna ?

  6. Patricia ion spune:

    O reteta extraordinar de bună, le-am facut anul trecut in nov.si acum la inceput de martie fac sarmale de post . S-au păstrat f.bine ,mii de mulțumiri si felicitări pt tot ce pregătiți ?