Cautare in site
x inchide
gogosari-in-sos-de-mustar-conserva-reteta-pas-cu-pas-cum-se-fac-gogosari-in-sos-de-mustar-pentru-iarna

Gogoșari în sos de muștar, rețetă pentru iarnă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 20.10.2017
4.8
(82)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 82

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 + 3 =

17 comentarii la Gogoșari în sos de muștar, rețetă pentru iarnă

  1. Oana spune:

    Azi am facut reteta asta dar cu otet de 6, ca din acela aveam.
    Sunt insarcinata si vreau sa spun ca am mancat sosul cu lingura, direct din oala! Atat de delicios este!
    Abia astept sa deschid primul borcan, sunt sigura ca a iesit o minunatie!
    Multumesc pt reteta!

  2. Alexandra spune:

    Fantastica reteta, sunt foarte buni!

  3. Ramona spune:

    Cea mai fantastica rețeta de gogoșari. Am făcut-o de 3 ori pana acum , de fiecare data 3 borcane dispărând in 2 sapt. Fantastica, cei mai buni gogoșarii ever! Rețeta aceasta va dăinui in familia noastră pentru mult timp. Mulțumesc Laura x

  4. Nouki spune:

    Buna ziua
    Astazi a gustat dintr-un borcan de gogosari in sos de mustar facut in urma cu 2 sapt. Din pacate sunt f.f.f. acri.. cred ca reteta are prea mult otet, Am respectat reteta, am facut-o cu miere (la 2 portii am pus 360g miere).
    Oare inca nu s-au murat destul?
    Laura, te iubesc, am facut o gramada din retetele tale minunate, tare-as fi vrut sa fie si asta la fel de buna….

    • Depinde ce oțet ați folosit și dacă nu cumva ați redus după bunul plac cantitatea de zahăr din rețetă. Trebuie folosi oțet de de 9°, nu mai tare de atât, iar zahărul/mierea/siropul de agave nu e opțional. Îmi pare rău că nu v-a ieșit conform așteptărilor, dar gustul conservei, după rețeta de mai sus, este mai degrabă dulce decât acru.

  5. Alina Prahoveanu spune:

    Eu am pus chiar 205 gr. de miere, și au ieșit super gustoși.Mulțumim pentru rețetă!

  6. Anca spune:

    Buna. Ce cantitate de miere este echivalentul zaharului in aceasta reteta?

  7. Elena spune:

    Zaharul se poate înlocui cu zaharina?

  8. Foarte frumos și detaliat este prezentata rețeta. Am pregătit acești gogoșari și sunt într-adevăr deliciosi. Mulțumesc!

    • nouki spune:

      dupa cat timp i-ai gustat?
      (eu am facut acum 2 sapt, i-am tinut in beci si am gustat azi,, simt ca e prea mult otet, sunt f f acri)

      • Depinde ce oțet ați folosit și dacă nu cumva ați redus după bunul plac cantitatea de zahăr din rețetă. Trebuie folosi oțet de de 9°, nu mai tare de atât, iar zahărul/mierea/siropul de agave nu e opțional.

  9. Irina Ionescu spune:

    Bună,
    Să ştii că te urmăresc cu interes. Am făcut multe din reţetele tale, inclusiv cea de pâine cu cartofi de care familia mea s-a îndrăgostit, iar sâmbăta asta am pus gogoşari după reţeta de mai sus. Abia aştept să deschid primul borcan şi să-i gust. Sper că mi-au ieşit la fel de buni ca şi ţie. În imagini arată bestiali :)
    Mulţumesc Laura

PUBLICITATE
PUBLICITATE