Cautare in site
x inchide
gogonele murate in saramura reteta pas cu pas gogonele la borcan pe iarna reteta laura laurentiu gogonele murate in saramura reteta

Gogonele murate în saramură – rețetă pentru iarnă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 17.10.2022
Rating
4.9
(146)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(146)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 comentarii la Gogonele murate în saramură – rețetă pentru iarnă

  1. Ovidiu Cosac spune:

    foarte bine descris tot procesul felicitări !

  2. Paula spune:

    Multumesc mult pentru reteta 😊 Explicatia fermentarii naturale e foarte folositoare ! Multumesc mult 😊

  3. Danny spune:

    As dori sa stiu daca in lipsa de hrean as putea folosi gimbir (ginger). Va multumesc anticipat.

  4. Denisa spune:

    Buna! Am facut reteta ta, intocmai. Am ajuns la partea in care am pus capacul muraturilor, dupa ce a aparut spuma de la suprafata. Am o intrebare, si anume: daca dupa punerea capacului se mai aude la unele din borcane ca rasufla, pot pune un celofan, pentru etanseizare (de strans mai tare nu se poate…)? Banuiesc ca trebuie intai sa mai adaug putina saramura, ca sa fie din nou plin borcanul pana la gura. Multumesc!

    • Pune doar o farfurioară, atât timp cât încă fermentează. E un proces natural, nu e nimic rău. Așa se acresc. După aceea depozitează borcanul la răcoare și poți pune capac, când lucrurile se liniștesc.