Cautare in site
x inchide
fasole pastai la borcan pentru iarna conserva fara praf conservant reteta laura laurentiu

Fasole păstăi la borcan pentru iarnă – fără conservant

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 10.06.2019
4.8
(183)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 183

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 comentarii la Fasole păstăi la borcan pentru iarnă – fără conservant

  1. Lidia spune:

    Am pregatit fasolea dupa reteta dar acuma incepe sa fermenteze.Ce am gresit,o mai pot folosi?

  2. Silvia spune:

    Buna. Multumesc de reteta. As avea o intrebare. Daca fierb borcanele in apa (dupa ce pun fasolea) de ce mai trebuie fierte si inainte? Nu se fierb suficient in apa? Multumesc.

    • Să știți că aceeași întrebare mi-am pus-o și eu. M-am gândit că germenii de pe borcane s-ar distruge în timpul sterilizării produsului. Apoi m-am întrebat dacă sunt dispusă să experimentez și am ajuns la concluzia că nu. :) Cred că pur și simplu nu putem fi prea prudenți, când e vorba despre conserve.