Cautare in site
x inchide
fasole pastai la borcan pentru iarna conserva fara praf conservant reteta laura laurentiu

Fasole păstăi la borcan pentru iarnă – fără conservant

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 10.06.2019
Rating
4.9
(189)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(189)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 comentarii la Fasole păstăi la borcan pentru iarnă – fără conservant

  1. Maria Muscalu spune:

    Mulțumesc pentru rețetă . O voi face !

  2. Lidia spune:

    Am pregatit fasolea dupa reteta dar acuma incepe sa fermenteze.Ce am gresit,o mai pot folosi?

  3. Silvia spune:

    Buna. Multumesc de reteta. As avea o intrebare. Daca fierb borcanele in apa (dupa ce pun fasolea) de ce mai trebuie fierte si inainte? Nu se fierb suficient in apa? Multumesc.

    • Să știți că aceeași întrebare mi-am pus-o și eu. M-am gândit că germenii de pe borcane s-ar distruge în timpul sterilizării produsului. Apoi m-am întrebat dacă sunt dispusă să experimentez și am ajuns la concluzia că nu. :) Cred că pur și simplu nu putem fi prea prudenți, când e vorba despre conserve.