Cautare in site
x inchide
dulceata de capsuni-1

Dulceață de căpșuni cu lămâie

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 13.07.2009
Rating
4.9
(148)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(148)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Dulceață de căpșuni cu lămâie

  1. carmen spune:

    am facut pas cu pas aceasta reteta e foarte buna numai ca mi-a iesit destul de moale lichidul (fierberea a fost exact cum ai zis) . ce as putea face ? e bine sa o mai fierb o data ? mentionez ca déjà a fost pusa la borcane si la sterilizat. multumesc

    • lauralaurentiu spune:

      Carmen, ai facut proba sa se lege siropul ca pentru dulceata? Daca s-au format picaturi ferme, cu aspect de boabe de roua, e in regula, chiar daca in aceasta faza e mai lichida, dupa ce se va raci va exact cum trebuie.

  2. Adina InNa spune:

    Mamaia face azi:P

  3. liviu spune:

    acum fac si eu reteta va spun maine ce a iesit

  4. eu. spune:

    cea mai proasta idee sa pui lamai in gemul de capsuni.

  5. MIHAELACONFALA spune:

    MA INTERESEAZA CUM SE FAC ,,CAPSUNILE CONFIATE,,.VA ROG SA MA AJUTATI.

  6. Claudia spune:

    Minunata reteta! Zilele urmatoare voi face si eu gemul de capsuni.

  7. delia spune:

    Buna Laura. Ce se intampla cu feliile de lamaie, raman in dulceata? 

    • lauralaurentiu spune:

      Da, eu le las in dulceata si le consider „bucatica cea mai buna” din borcan, pe care mi-o disput cu fiica-mea. Dar daca nu iti place gustul de lamaie in mod special, poti sa le elimini, nu e neaparata nevoie sa le folosesti.

  8. laura laurentiu spune:

    Raluca draga, zmeura nu necesita sa o fierbi atat de mult, are o mare cantitate de pectina. Sa o verifici, iei putin sirop si il pui pe o farfurioara, la frigider, cand iti convine consistenta opresti toata treaba.

  9. Raluca spune:

    Tare frumoase sunt borcanele tale. si preferatele sotului meu, sa vada fructele intregi. as vrea anul asta sa incerc pt prima oara dulceata de zmeura, as putea sa o fac dupa reteta de la dulceata ta de capsuni, sau ai cumva alta reteta? ma gandesc ca zmeura este si mai fragila ca si capsuna. mersi mult.