Cautare in site
x inchide
fudulii-pane-reteta-pas-cu-pas-cum-se-gatesc-fuduliile-fudulii-ce-sunt-fudulii-cum-se-gatesc

Fudulii pane, rețetă pentru pofticioși și dezinhibați

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 02.10.2017
4.8
(40)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 40

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 comentarii la Fudulii pane, rețetă pentru pofticioși și dezinhibați

  1. Roxana spune:

    Aveti dreptate,cine nu a mancat sa nu isi dea cu parerea. Preferatele mele sunt in tocanita cu ceapa dar voi incerca si varianta asta. Multumesc si spor la multe retete bune ca pana acum!

  2. Alexandra spune:

    Multumesc pentru idee. Si noi am primit niste fudulii si nu stiam cum sa le pregatesc. Au iesit super bune.

  3. Prostu' satului spune:

    Apetisanta reteta, felicitari.
    Mi-a placut si prezentarea in sine, povestea… pe care, doar ca sa-i adaug un pic de sare si piper (sic!), as completa-o spunand ca este exclus sa fi mancat/gatit vreodata fudulii de bou, intrucat asa ceva nu exista.
    De-aia boul, saracul, e bou, pentru ca n-are – nu MAI are – ce are taurul…

  4. Adrian Stefanovici spune:

    Am făcut omleta cu fudulii… marfă! Acum le fac pane, sigur sunt bune! Remarca:boii nu au coaie,sunt CASTRAȚI! Taurii le au…

  5. Tudorita spune:

    Nu am încercat pane, dar cu siguranță ca sunt delicioase…obișnuiam să fac tocăniță, ori la grătar, când se mai găseau pe la măcelării…acuma e o raritate…

  6. Marius spune:

    Excelenta prezentare si mod de preparare a celor doua coaiiiiiiifffuudulii :)
    Sunt un pasionat de bucatarie, ajuns la 48 de ani si care mai are doua retineri in ce priveste mancarea. Mananc orice mai putin creier si fudulii. Pe ambele le-am incercat in tinerete, pe la 20 ani. Creierul pane l-am confundat cu un snitel de porc si m-am lecuit (din cauza texturii). Fuduliile probabil nu au fost gatite corect deoarece aveau un gust fad, neplacut, amar, gust care ramanea pe limba.
    Prezentarea asta insa ma indeamna sa incerc din nou fuduliile, insa daca le pregatesc eu sau Laura Laurentiu :)

    PS: oare unde se gasesc fudulii in comert? Ma refer la supermarket’s, deoarece in Blaj nu cred ca am vazut in macelarie.