|
Laura Laurentiu Forum
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
adrian
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 294 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 20, 2009 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
offf... ce mai face mandra gazdaritza?! sa ne fie rusine, in frunce cu mn, ca am lasat-o sa dea forumul (care altadata era... claca noastra, seara de seara) pe facut cofeturi  |
|
| Sus |
|
 |
adrian
|
|
| Sus |
|
 |
Tantica
Data înscrierii: 25/Mai/2007 Mesaje: 32 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Joi Iul 23, 2009 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Adrian draga mi-ai inseninat ziua, cantarea asta n-o aveam ,n-am gasit-o nicaieri .Am citit ca a fost in topul preferintelor ascultatorilor Radio Timisoara mai mult de doi ani ,dar nu am gasit-o... nici pe site-ul Laurei, desi este superba .Multam fain ! |
|
| Sus |
|
 |
Tantica
Data înscrierii: 25/Mai/2007 Mesaje: 32 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Joi Iul 23, 2009 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si in privinta pregatirii cofeturilor trebuie sa recunoastem ca are talent cu carul si in acest domeniu . |
|
| Sus |
|
 |
lauralaurentiu Site Admin

Data înscrierii: 14/Mai/2007 Mesaje: 515 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Aug 08, 2009 4:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adriane, m-ai uimit! Ce sa-ti zic, nici eu nu aveam melodia asta! E chiar prima mea inregistrare, facuta la Radio Timisoara! I-am pus-o si barbatului, multumim, ne-ai binedispus cu adevarat!  |
|
| Sus |
|
 |
adrian
|
Trimis: Dum Aug 09, 2009 2:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur tare ca s-a intamplat asa! Stiti cum e, prima dragoste (artistica!) nu se uita uita niciodata, asa ca nu m-am lasat pana nu am pus mana pe cantarea asta
Acuma, trebuie sa intelegem ca erati fata mare si nici macar barbatul nu a auzit-o la vremea respectiva?
Bn ca ne-ati spus de emisiune, o astept cu interes, mai ales ca formula e una inedita (imi place R. Torzan, ultimele nu le stiu)...
Am inteles bn ca in vara/toamna asta scoateti cv noutati? Nu ca ar fi musai (ultimul album a fost atat de reusit, incat acopera multi ani de eventuala pauza), dar e bn sa stim daca asteptam cv...
O vara deosebita, cu sanatate, impliniri profesionale si, de ce nu, recolta si targuiala profitabila... la curechi!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Aug 09, 2009 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| adrian a scris: | Ma bucur tare ca s-a intamplat asa! Stiti cum e, prima dragoste (artistica!) nu se uita uita niciodata, asa ca nu m-am lasat pana nu am pus mana pe cantarea asta
Nu prea prishep, da' nu-i bai!
Acuma, trebuie sa intelegem ca erati fata mare si nici macar barbatul nu a auzit-o la vremea respectiva?
Oarecum... in orice caz, barbatu' nu a auzit-o, a vrut sa o asculte dar nu am avut de un' face rost de ea in varianta asta, inregistrata la Radio Tm!
Bn ca ne-ati spus de emisiune, o astept cu interes, mai ales ca formula e una inedita (imi place R. Torzan, ultimele nu le stiu)...
Nici pe Carmen Biruescu nu o stii?
Am inteles bn ca in vara/toamna asta scoateti cv noutati? Nu ca ar fi musai (ultimul album a fost atat de reusit, incat acopera multi ani de eventuala pauza), dar e bn sa stim daca asteptam cv...
Nu cred ca va fi un nou album, eventual inca niste melodii.
O vara deosebita, cu sanatate, impliniri profesionale si, de ce nu, recolta si targuiala profitabila... la curechi!
Nu stiu care-i pretu' la curechi da' pot sa ma interesez... eu nu cred ca o sa pun la murat ca nu ni-s mari mancatori de sarme!
|
|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Aug 11, 2009 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cei care doresc si au posibilitatea fizica, ma pot asculta duminica, 16 august, la Ruga de la Sag. |
|
| Sus |
|
 |
Florina
Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 41 Locație: TIMISOARA
|
Trimis: Lun Aug 31, 2009 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Laura,cand se tine ruga in Tm?Sau,crezi ca la situatia asta economica,este cazul sa intreb daca se mai tine?
Am ascultat-o zilele trecute pe Carmen Biruescu,la TEN,cu inregistrari de pe noul sau album ce va aparea in curand.Imi place,multe felicitari pt material!
Te pup. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi Sep 10, 2009 4:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| Florina, maine e ziua de nastere a lui Carmen Biruescu si isi va lansa albumul la Favorit TV. Voi participa si eu. |
|
| Sus |
|
 |
Florina
|
Trimis: Joi Sep 10, 2009 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc,Laura!Voi fi doar,,ochi si urechi...,,.O calatorie cat mai placuta si putin obositoare,catre capitala,sa aveti! |
|
| Sus |
|
 |
adrian
|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Sep 23, 2009 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti multumesc mult, Adrian . Nu stiu ce "surse" ai, dar ai intrat in posesia unor materiale pe care nu le aveam eu insami. Emotionant! |
|
| Sus |
|
 |
adrian
|
Trimis: Mie Sep 23, 2009 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bucuria si placerea sunt de partea mea, mai ales ca am avut ocazia sa le ascult in premiera, dvs cel putin le stiati continutul... Chiar era pacat sa ramana necunoscute pt noi cei de azi, sunt cantece deosebit de frumoase, iar cei care va indragesc, v-au putut auzi si cu ce ati cantat mai demult...
Imi pare rau doar ca v-am facut aceasta surpriza intr-un moment trist pt dvs  |
|
| Sus |
|
 |
Florina
|
Trimis: Joi Ian 07, 2010 4:34 am Titlul subiectului: |
|
|
| LA MULTI ANI,Ioane-Adriane!Pentru ca odata spuneai aici,pe forum,ca cei de acasa asa te stiu,de Ion! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|